Het beste adres op internet voor aanschaf van uw lichttherapieapparatuur
Bodyclock of lichtwekker

 

 

Introductie

 

 

 

Gebruiksadvies

 

 

 

Koopwijzer

 

 


Lichtwekkers

  Lichtwekkers  
   

 

LED-lampen

 

 

 

Golite P1

 

 

 

Therapielampen

   

 

Daylight Power

 

 

 

Brightspark

 

 

  Pharos    
  Bureaulamp      


Bestellen

 

Prijzen

 

 

 

Bestelformulier

 

 

 

Webmaster

 

 

 

 

 

 

 

 


Dageraadsimulator, daymaker
, of lichtwekker
Een dageraadsimulator is een lamp die op het ingestelde tijdstip langzaam steeds feller gaat branden en op die manier het opgaan van de zon nabootst. Het helpt bij het vasthouden van het goede ritme van dag en nacht, zeker in de winter, als het 's ochtends lang donker is. U staat fitter op, en de lamp helpt een winterdepressie voorkomen.

De lampen zijn niet geschikt als therapielamp als u lijdt aan een winterdepressie. De hier afgebeelde modellen verschillen in kwaliteit en mogelijkheden

 

lichtwekker sunray

lichtwekker classic

lichtwekker advanced

Bodyclock Sunray 100
Naast de basisfuncties is deze lichtwekker uitgevoerd met een digitale klokdisplay.
De lichtbol is gemaakt van duurzaam kunststof met aan de achterzijde speciale gleuven die de warmte afvoeren. Uitgerust met een 60W daglichtlamp.

Bodyclock Classic 150
Deze lichtwekker is voorzien van een analoog klokje met lampje alsmede een AM/FM-radio. U heeft de keuze om gewekt te worden met of zonder pieptoon (basisfunctie) of door het automatisch inschakelen van de radio. Kunststof lichtkap met koelinggleuven. Daglichtlamp 60W.

           

 

Bodyclock Advanced 200
Deze lichtwekker heeft een digitale display met regelbare verlichting; instelbare inslaaptijd; sleepsound voor maskeren van hinderlijk geluid.

                     

Elder goedkoper gezien? Wij garanderen u de laagste prijs!!!


Lichtwekker: Bodyclock Advanced 200: uiteraard de beste!!
Naast de basisfuncties beschikt het lichtwekker model Advanced over veel extra opties. De bol is vervaardigd uit duurzaam, esthetisch opaalglas. De verlichting van het digitale display is dimbaar. De duur van zowel de “zonsopkomst” als de “zonsondergang” is instelbaar van 15 – 90 minuten. Bij het (in)slapen kunt u gebruik maken van de zgn. sleepsound, een ruisend geluid dat aan de zee of het bos doet denken en omgevingsgeluiden maskeert (nuttig bij mensen die werken in ploegendienst).
De optie “nightlight” biedt u de mogelijkheid de “zonsondergang” te stoppen wanneer nog 10% van het licht aanwezig is. De verlichting doet dan dienst als nachtlamp. De wekker is voorzien van een snooze-functie waarbij u de keuze hebt het licht aan te laten of te dimmen.
Tijdens korte stroomuitval blijven de ingestelde waardes van kracht. Uitgevoerd met 60W daglichtlamp.
U kunt de Bodyclock Advanced ook gebruiken als beveiligingslamp wanneer u afwezig bent. Tussen 16.00 en 23.00 uur zal, met onregelmatige tussenpozen, de lamp uw slaapkamer verlichten.